Leonore neemt debuutplaat op met producer van Stina Nordenstam

De Belgische band Leonore neemt momenteel zijn debuutplaat op in Zweden. Daar trok de groep rond de Brusselse Chloë Nols afgelopen zomer al tweemaal met de producer van Stina Nordenstam in de studio. Een release is maar voorzien tegen september, maar om het eenjarige bestaan te vieren, liet het vijftal alvast een eerste nieuw nummer los.

Voor die opnames reisde zangeres Chloë Nols afgelopen zomer voor de tweede keer naar Stockholm voor enkele opnamesessies met producer Christian Edgren achter de knopen. Die samenwerking resulteerde in melodische pop met een melancholische sfeer en donkere teksten die op een eerste plaat moet terechtkomen. Een eerste nieuw nummer “Like A Child” is alvast te horen op Soundcloud

undefined

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × een =