White Lies en SX laatste namen bij Rock Zottegem

Tijdens de 21ste editie van Rock Zottegem belooft het er stomend aan toe te gaan. De festivalorganisatoren voegen nu ook White Lies, (UK), SX en Hitsville Drunks toe aan de affiche, waarmee het programma compleet is. Eerder werden onder meer Europe, The Sisters Of Mercy, UB40, Starsailor en Daan al bevestigd.

Op zaterdag 12 juli krijgen UB40, Starsailor, Ozark Henry en Daan het muzikale gezelschap van de Engelse post-punksensatie White Lies. Ook de Kortrijkse indie-pop band SX zakt op zaterdag af naar Zottegem.

Naast The Sisters of Mercy, Europe, Channel Zero, Shantel & Bucovina Club Orkestar, School is Cool en The Subs komt ook Hitsville Drunks op vrijdag 11 juli naar Zottegem. Hitsville Drunks is het nieuwe muzikale project van muzikale duizendpoot Mauro Pawlowski.

Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 13 =