Hookrock met The Perpatrators, Jerry Portnoy en Popa Chubby

Voor de 11e keer op rij organiseert vzw Blues Adventure het blues en roots festival Hookrock in Diepenbeek. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli maken onder meer The Perpetrators, Jerry Portnoy en Popa Chubby hun opwachting.

Blues- en rootsliefhebbers kunnen deze zomer niet enkel in Peer terecht voor het welgekende bluesfestival. Twee weken eerder zijn ze immers meer dan welkom in de Diepenbeekse Lutselusstraat, waar het budgetvriendelijke festival Hookrock zijn open tent opzet zodat je zowel binnen als buiten kan genieten van de talentvolle artiesten uit binnen- en buitenland die er aantreden.

Hookrock gaat van start op vrijdag 4 juli met optredens van The Foottappers, Lil’ Jimmy Reed (USA/UK) en The Perpatrators (CAN). Op zaterdag 5 juli zijn de grote namen Popa Chubby (USA) en Jerry Portnoy & Umberto Porcaro Shuffle Kings (USA/IT). Zij worden voorafgegaan door Ramblin’ Ellie & The Bashtones (SW) Big Pete Pearson and The Gamblers (USA/IT), Rita Engedalen (NO), Earl Jackson (UK), Boogie Beasts en Smokin’ Stu’s Bluestraffic.

Alle info: www.hookrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 1 =