Programmawijzigingen bij Dour Festival

Over enkele dagen komt het Plaine de la Machine à Feu in Dour weer tot leven. Alles wordt dan in gereedheid gebracht voor de nakende editie van Dour Festival, waar tienduizenden festivalgangers verwacht worden voor het Dour Festival. Maar voor het zover is, hebben de organisatoren nog enkele programmawijzigingen aangebracht…

Ta-Ku, Thick As Blood en Death Angel annuleren hun tournee en spelen bijgevolg ook niet op Dour Festival. Gramatik, Cid Rim, Skindred en The Catharsis worden aan de line-up toegevoegd.

DJ Rashad zou normaalgezien op Dour Festival te zien zijn op donderdag 14 juli, maar gezondheidsproblemen werden hem helaas fataal. Daarop heeft Dour Festival aan Ashes57, lid van het Rashad-collectief, gevraagd om een exclusieve T-shirt ter nagedachtenis te ontwerpen. Deze zal als limited edition verkocht worden gedurende het festival. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de familie van DJ Rashad. DJ Spinn, ook gepland op die avond, zal niet langer spelen.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 15 =