Paulusfeesten met Gorki, The Prospects, Lady Linn en meer

In Oostende is het programma van de 42ste Paulusfeesten voorgesteld. Het gratis stadsfeest huisvest zich al sinds 1972 in hartje Oostende, op en rond het Paulusplein. Een week lang wordt een feestelijk programma met een brede waaier aan muziek, straatanimatie, workshops en interactieve acts gehouden. Dit jaar mag de organisatie rekenen op de komst van onder meer Gorki, Killer Queen, The Prospects, Psycho 44, Diablo Blvd, DVKES en Lady Linn & Her Magnificent Seven.

De Paulusfeesten gaan dit jaar van start op maandag 11 augustus met optredens van onder meer Gorki, Killer Queen (UK) en The Prospects. Tot en met zondag 17 augustus biedt het festival een ruim aanbod aan diverse activiteiten en concerten. Gedurende een week krijgt Oostende talrijke muzikale gasten over de vloer, waaronder Leftlane Cruiser (USA), Psycho 44, Diablo Blvd, Christopher Paul Stelling (USA), Graveyard Train (AUS), Doghouse Rose (CAN), Bruno Deneckere & Nils De Caster, Delv!s, Lady Linn & Her Magnificent Seven, Tim Lothar Pedersen, Delrue, Dollar Bill (UK), DVKES en talrijke anderen.

Alle info: www.pauluesfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + 13 =