Deep In The Woods geeft eerste namen prijs

Naast het festival La Truite Magique trekt ook Deep In The Woods zich deze zomer terug terug tot diep in de Ardense bossen. Het festival mikt op de meerwaardezoeker en heeft voor deze editie onder andere Marissa Nadler, Madensuyu, Chad Vangaalen en Pink Mountaintops bevestigd.

Deep In The Woods is van 5 t/m 7 september aan zijn vierde editie toe. In de bossen van Massembré zie je alvast Marissa Nadler, Madensuyu, Chad Vangaalen, Pink Mountaintops, Blondy Brownie en Mountain Bike aan het werk in een intieme setting.

Het aantal tickets is zoals ieder jaar beperkt dus liefhebbers wachten best niet te lang. De voorbije jaren verkocht het festival immers vrij snel uit.

Info en tickets: www.deepinthewoods.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + vijftien =