Jospop lanceert eerste lading namen

Nog 18 weken moet je in agenda schrappen vooraleer je de zomervakantie in stijl kan afsluiten op Jospop 2014. Tot dan is het afwachten welke acts er zoal komen optreden en met Customs, The Subs en Kraantje Pappie licht de organisatie alvast een tip van de sluier.

DJ Alvex kwam onlangs als winnaar van de Jospop DJ-Contest uit de bus en heeft daarmee een plaats in de Marquee veroverd tijdens het Jospopweekend. Na de Jospop-Rockrally werd Black Beats als winnaar aangeduid. Ook zij zijn te zien tijdens Jospop.

Mark with a K brengt voor jullie graag zijn plaatjes met vette beats op vrijdag mee naar de Marquee. Hij vertoeft in mooi gezelschap van The Subs, Customs en Kraantje Pappie.

Jospop vindt plaats van 29 t/m 30 augustus in Schepdaal. Alle info: www.jospop.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vijf =