Sabbatjaar voor Werchter Boutique

Werchter Boutique slaat in 2014 een editie over. Volgens organisator Live Nation is dat omdat de geplande headliner besliste om niet op tournee te gaan, al ligt de reden voor het sabbatjaar volgens burgemeester Dirk Claes van Rotselaar elders.

Het bleef lang stil rond Werchter Boutique 2014. Op de website van het festival prijkt nog steeds in grote letters “Thank you for being there. See you at Werchter Boutique 2014”, maar die editie komt er dus niet. “Werchter Boutique neemt een jaartje vakantie. Het festival stelt steeds één grote naam centraal maar de klepper die we dit jaar in het vizier hadden, tourt uiteindelijk niet”, klinkt het bij organisator Live Nation.

Burgemeester Dirk Claes van Rotselaar ziet de oorzaak echter elders. Vorig jaar zouden er immers teveel concerten plaatsgevonden hebben op de weide van Werchter en dat aanmoet moet nu worden gecompenseerd.

Afwachten wat de editie van 2015 te bieden zal hebben dan maar.

Info: www.werchterboutique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − 6 =