Affiche Dour Festival telt al 150 namen

De affiche van Dour Festival telt nu 150 namen. Gisteren heeft de organisatie immers 20 bijkomende namen bevestigd waaronder Jeff Mills, Raving George, The Gaslamp Killer en Brodinski.

“Dansen dansen, en koude pintjes drinken!”, horen wij je denken. Dat kan perfect met deze nieuwe lichting namen. Zijn toegevoegd aan de affiche: Aral & Sauzé, Brodinski, Clark, Coubiac, DJ System-D, Fakear, Flosstradamus, Gorgon Sound vs Dubkasm feat. Solo Banton, J Rocc vs Lefto, Jeff Mills, Johnny Osbourne + Lone Ranger, L’Entourage, Motor City Drum Ensemble (dj set), Mountain Bike, Poldoore, Raving George, Stereoclip, The Gaslamp Killer, Thick As Blood en Winston McAnuff & Fixi.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × drie =