Blondie, Arno en Tinariwen op La Fête Des Solidarités

Op 30 en 31 augustus is de citadel van Namen het decor voor La Fête Des Solidarités, of iets ruimer vertaald een muzikaal feest voor een meer open, correcte en solidaire maatschappij. De affiche zal om en bij de 20 artiesten tellen met o.a. Blondie, Arno, La Pegatina, Tinariwen en Babylon Circus.

La Fête Des Solidarités mikt op een familiaal, feestelijk en multicultureel programma. Daarvoor laat de organisatie heel wat buitenlands talent aanrukken. Op 30 augustus komen Stephan Eicher, Les Ogres De Barback, Balkan Beat Box, La Pegatina, Tinariwen, Bai Kamara Jr en S-Crew meefeesten. Arno, Blondie, Irma, Babylon Circus, Coely en Black Bazar zetten de festiviteiten verder op 31 augustus.

Alle info: www.lafetedessolidarites.be/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − 7 =