Limp Bizkit naast Trivium en Steel Panther op Graspop

Limp Bizkit komt deze zomer terug als headliner op Mainstage 2 van de Graspop Metal Meeting in Dessel. Verder bevestigt de organisatie vandaag ook nog de komst van o.a. Trivium, Steel Panther en Behemoth.

Limp Bizkit bouwt met hun eigenwijze mix van nu-metal en een stevige scheut hiphop een haast niet te evenaren feestje. Deze zomer komen ze terug als headliner op mainstage 2 op zaterdag 28 juni, en het staat nu al vast dat Fred Durst en de zijnen opnieuw gaan voor niets minder dan absoluut top-entertainment. Met de release van hun jongste plaat, ‘Stampede of the Disco Elephants’, brengen ze meer dan waarschijnlijk ook nieuw materiaal mee.

Graspop bevestigt naast Limp Bizkit nog meer namen, met name Behemoth, Trivium, Miss May I, Civil War, Lynch Bob, Steel Panther, Sebastian Bach, Rhapsody Of Fire, Walking Papers, Protest The Hero, Seether, Nile en Powerman 500.

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 27, 28 en 29 juni 2014 met o.a. Megadeth, Slayer, Volbeat, Alice In Chains, Mastodon en Black Sabbath. Alle info: www.graspop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 − 2 =