MUZU.TV geeft talent een kans

Op zoek naar het geschikte platform om je muziekambities waar te maken? De online muziekdatabank MUZU.TV geeft artiesten de kans om hun werk eenvoudig en snel via sociale media en applicaties te verspreiden.

MUZU.TV telt zo’n 750,000 fans op Facebook en 20.000 volgers op Twitter, een grote doelgroep om je eerste single of videoclip op los te laten. Meedingen naar succes is eenvoudig: je hoeft enkel een account aan te maken en je muziekvideo via de website op te laden. Mits wat geluk (en talent) wordt jouw muziek door liefhebbers en geïnteresseerde labels opgepikt. Kortom, voor zij die altijd van een muziekcarrière gedroomd hebben, is er weinig reden om het niet te proberen.

Alle benodigde informatie alsook het stappenplan kun je hier vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 1 =