Programma Rock Werchter in laatste rechte lijn

De laatste weken gaat het een rotvaart met het programma van Rock Werchter. Op korte tijd telde het programma 50 namen en daar komen er vandaag opnieuw zeven bij. Onder meer Warpaint, White Lies en Rodrigo y Gabriela brengen de teller naar 57 bevestigde acts.

Warpaint, White Lies en Milow zijn toegevoegd aan het donderdagprogramma. Voor vrijdag zijn Parov Stelar Band en Rodrigo y Gabriela bevestigd. Melanie De Biasio is nieuw voor zaterdag. Reignwolf ten slotte wordt toegevoegd aan het zondagprogramma. Meer namen volgen snel.

Rock Werchter vindt plaats van 3 t/m 6 juli. Er zijn enkel nog dagtickets voor vrijdag 4 juli beschikbaar. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien + 17 =