Eerste namen Eurosonic Air bekend

Kensington (nl), La Pegatina (es), Navarone (nl) en De Staat (nl) zijn de eerst bevestigde acts voor Eurosonic Air, het gratis toegankelijke openluchtpodium dat op donderdag 16 en vrijdag 17 januari op de Grote Markt in Groningen (NL) staat. Hiermee is Europa’s belangrijkste showcasefestival ook toegankelijk voor mensen die afgelopen zaterdag geen kaartje hebben kunnen bemachtigen. Alle beschikbare festivalkaarten verkochten binnen een dag uit. Kaarten voor de conferentie zijn nog wel verkrijgbaar.

Tevens zijn er nieuwe acts toegevoegd aan de line-up’s van:

Noorderslag: Katadreuffe (nl), MC Fit (nl), Mr Probz (nl), Sandra van Nieuwland (nl), The Silverfaces (nl), Nigel & Thom (nl).

Eurosonic: Broken Brass Ensemble (nl), Kid Karate (ie), Jungle by Night (nl).

Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + vijftien =