Elbow, Pixies en meer voor Best Kept Secret

Na het grote succes van de eerste editie van Best Kept Secret Festival in het Nederlandse Hilvarenbeek, presenteert de organisatie vandaag zijn 9 eerste namen voor de komende editie, die zal plaatsvinden van 20 t/m 22 juni 2014. Op het programma staan alvast Elbow, Pixies, Belle & Sebastian, Caribou, Metronomy, Circa Waves, Fucked Up, Fat White Family en Cheatahs. De komende maanden worden nog zo’n 70 nieuwe namen bekend gemaakt.

De kaartverkoop start zaterdag 7 december om 13:00 uur op bestkeptsecret.nl en in een eenmalige Best Kept Secret pop-up store in Utrecht. Weekendtickets kosten €119, dagtickets €64, een campingticket voor het gehele weekend €20 (alle prijzen excl. servicekosten). De verhuur van bungalows start enkele uren eerder: om 10:00 uur.

Best Kept Secret tickets worden uitsluitend verkocht via bestkeptsecret.nl/tickets en alleen komende zaterdag vanaf 13:00 ook in de tijdelijke Best Kept Secret pop-up store op Oudegracht 268 in Utrecht, recht tegenover Tivoli. Zaterdagmiddag verkoopt de organisatie daar zelf tickets aan jullie. Wie om 13:00 uur in de rij staat, is verzekerd van een festivalkaart en een kop koffie.

Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − 10 =