Karrevracht nieuwe namen voor Eurosonic-Noorderslag

Het dubbelfestival Eurosonic-Noorderslag, graadmeter voor wat er leeft op muzikaal vlak in Europa, heeft flink wat nieuwe namen gedropt. Voor de komende editie zakken nu ook Bent Van Looy, East India Youth, Eefje de Visser, Elliphant, Ian Clemant, Jacco Gardner, MØ, Scarlett O’Hanna, The Mispers en talrijke anderen af naar het noordelijk gelegen Groningen.

Alle nieuwe namen op een rijtje:

Amber Run (uk), Ballet School (de), Bear’s Den (uk), Bed Rugs (be), Bent Van Looy (be), Birth of Joy (nl), Blaenavon (uk), Bo Saris (nl), Boaz van de Beatz (nl), Bongo Botrako (es), Brother and Bones (uk), Cairo Liberation Front (nl), Cheveu (fr), Chuckamuck (de), Clean Pete (nl), Coldair (pl), Daithí (ie), Daniel Drumz (pl), Daniel James (ie), Denai Moore (uk), East India Youth (uk), Eefje de Visser (nl), Electric Litany (gr), Elephants From Neptune (ee), Elliphant (se), Envy (no), Geppetto & the Whales (be), Girl Band (ie), Go Back To The Zoo (nl), Gudrun von Laxenburg (at), Gugabriel (at), Hella Comet (at), I Am Legion (uk/nl), Ian Clement (be), INVSN (se), Jacco Gardner (nl), Julien Mier (nl), Kid Astray (no), Le Galaxie (ie), Liar (ro), Lonely The Brave (uk), Lower (dk), Lulu James (uk), Maison du Malheur (nl), MØ (dk), Mozes and the Firstborn (nl), Neosignal (de), Oyama (is), Paus (pt), Repetitor (rs), Reverend Shine Snake Oil Co. (dk), Rhodes (uk), Royal Blood (uk), Saint Raymond (uk), Sam Smith (uk), Scarlett O’Hanna (be), Seward (es), Sky Pilots (nl), Slick Shoota (no), Soul Sister Dance Revolution, Tangarine (nl), Tensnake (de), The Hard Way (nl), The Hypnotic Eye (uk), The Mispers (uk), Thomas Azier (nl), Tomas Barfod (dk), Tourist (uk), Wolvon (nl) en Wonder (nl).

De ticketverkoop gaat van start op zaterdag 23 november om 10u00.

Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 5 =