Wie wil jij zien op Dour Festival 2014?

Nog tot 1 december laat Dour Festival jou aan het woord. De organisatoren stellen jouw muzikale inbreng immers op prijs en luisteren graag naar je tips.

Welke groep wil jij graag op de affiche van Dour Festival 2014 zien? Welke mogen zeker niet ontbreken? Laat via het online formulier weten welke Belgische en buitenlandse acts jij niet wil missen op de 26ste editie van het festival. De festivalorganisatie probeert rekening te houden met jullie inbreng, al beseft ze dat ze alle vragen helaas niet kan inwilligen.

Beperk je tot een groepsnaam per vakje. Commentaar of een link zijn niet nodig. Zorg ervoor dat je de namen correct schrijft. Dat helpt de organisatie om de groepen makkelijker terug te vinden.

Aan de affiche van Dour Festival, dat volgend jaar zal plaats vinden tussen 17 en 20 juli, wordt al enkele maanden gesleuteld maar er is dus nog ruimte zat in het programma. De eerste namen worden aangekondigd in de lente.

Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 5 =