Nieuwe namen en start vvk Eurosonic-Noorderslag

Zaterdag 23 november 2013 om 10.00 uur start de kaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag 2014. Vanaf dat moment kunnen tickets voor de festivals Eurosonic en/of Noorderslag worden gekocht via www.ticketmaster.nl en in Groningen bij De Oosterpoort en Plato. De festivals Eurosonic, springplank voor Europese acts, en Noorderslag, graadmeter voor Nederlandse muziek, verkochten voorgaande jaren in een recordtempo uit. Het festival presenteert ook meer dan 50 nieuwe namen!

Nieuwe namen Noorderslag:

Adje, Baskerville, BlackboxRed, Bo Saris, Broederliefde, Chef’Special, De Staat, Digitzz, Monomyth, Rita Zipora en Sofie Winterson.

Nieuwe namen Eurosonic:

Alice Boman (se), Attwenger (at), Baby in Vain (dk), Berndsen (is), Black Lizard (fi), C+C=Maxigross (it), Charity Children (de), Circa Waves (uk), Compact Disk Dummies (be), Dans Dans (be), Den Sorte Skole (dk), Drenge (uk), Electric Eye (no), Farao (uk), Flying Horseman (be), Headbirds (es), Hermigervill (is), His Electro Blue Voice (it), Hozier (ie), Hudson Taylor (ie), Jaakko Eino Kalevi (fi), Jungle (uk), Kat Frankie (de), Larry Gus (gr), Lowing (se), M+A (it), Madensuyu (be), Manu Delago Handmade (at), Mariam the Believer (se), Mighty Oaks (de), MONEY (uk), N’toko (si), NoNoNo (se), Okta Logue (de), Owlle (fr), Pablo Nouvelle (ch), Pional (es), The Black Heart Rebellion (be), The Charm The Fury (nl), The Limiñanas (fr), The Wands (dk), Tiger Bell (se), Train of Thoughts (at), Trippy Turtle (no) en Wild Beasts (uk).

Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × vier =