Rock Landen gaat voor alternatief

Komend weekend is er in de buurt van Landen wederom een nieuwe editie van Rock Landen. Zoals steeds ligt de klemtoon er op een alternatief aanbod van jonge artiesten, voornamelijk uit eigen land. De organisatie heeft er voor gekozen om ditmaal een tweedaagse editie van het festival te houden, met muziek zoel op vrijdag 6 als zaterdag 7 september. Een leuk toemaatje voor de eerte dag: zij die de prestaties van de Rode Duivels op de voet volgen zullen vanaf 20u de WK-kwalificatiewedstrijd op groot scherm kunnen meevolgen. De voornaamste namen op het programma zijn The Black Tartan Clan en Robbing Millions, Murky Red en Vincent&Jules. Alle praktische informatie vind je op de website terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × drie =