Techno godfather Derrick May op Absolutely Free Festival

Het Absolutely Free Festival in Genk is bijzonder blij dat het vandaag met Derrick May (USA) een historische naam aan de line-up kan toevoegen. De inwoner van Detroit staat bekend als een van de drie founding fathers van de techno (samen met Juan Atkins en Kevin Saunderson). Op vrijdag 2 augustus is Derrick May de headliner van een avond die u, in samenwerking met het hippe Genkse danscollectief Positif, zonder enige twijfel aan het dansen zal krijgen.

Met Red D én Kiani & His Legion b2b Niles bouwt een topdelegatie van het ‘We Play House’-label mee aan een house- en technofeest van formaat. Zij zullen tot in de latere uurtjes doorgaan op de eerste AFFterparty van AFF. Binnenkort volgen trouwens nog meer leuke dansnamen.

Het Absolutely Free Festival maakt graag plaats voor jong Belgisch talent. Op zaterdag 3 augustus worden dan ook, vol verwachting, vier jonge parels aan de affiche toegevoegd: Ninjato, Neon Cardboard, Woolly en The Spectors. Nog meer namen-van-de-toekomst volgen binnenkort.

De affiche van het Absolutely Free Festival (AFF) is daarmee nog niet tot in de puntjes rond: er zijn namelijk nog een aantal knappe AFF-verrassingen op komst maar met eerdere bevestigingen van o.a. Girls Against Boys (USA), TOY (UK), Concrete Knives (FR), Vondelpark (UK), Reiziger, PAON en Ian Clement kunnen de Genkenaren alvast een fraai programma voorstellen.

Absolutely Free Festival vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus op de terreinen van C-Mine in Genk. Alle info: www.kissmyaff.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 3 =