Lokerse Feesten bijna in laatste rechte lijn

Ook de Lokerse Feesten gieten hun line-up stilaan in hun definitieve vormen halen daarvoor nog enkele kleppers naar België. Zo zakken nu ook Texas, Pendulum en Ozark Henry af naar de Grote Kaai.

De eer om de Lokerse Feesten dit jaar af te sluiten, gaat dit jaar naar de Schotse band Texas die er op 11 augustus hun optreden geven. Ook Ozark Henry, Axelle Red en The Happy zijn aan de line-up van deze slotdag toegevoegd. Pendulum verzorgt op 2 augustus een stomende dj-set en brengt daarvoor Verse mee. Nog die dag staan The Opposites op de planken. Murdock ft. Jenna G & MC Carasel spelen een dag later ten dans in Lokeren. Op 5 augustus is het aan Soldiers Of Jah Army (of kortweg SOJA) en Magnus om het publiek te vermaken.

Verder geven dit jaar ook Dirk Stoops (06/08), Compact Disk Dummies (07/08), Sub Focus & ID (07/08) en Hindu Nights (08/08) present.

De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 2 t/m 11 augustus met o.a. Pitbull, Tinie Tempah, Trivium, Primal Scream, The B-52’s, Beady Eye, Iggy & The Stooges, Motörhead, Alice Cooper, Deep Purple, Damien Rice, Seasick Steve en Snoop Lion. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =