Nieuwe namen voor Nachten Van De Jukte

De Nachten Van De Jukte pakken vandaag uit met een heleboel nieuwe namen. Zo zullen ondermeer Mr. Polska, Willow, Gtronic, Kapitan Korsakov, Ntrek, Only The Lonelies ft. Gunther D, Maria Isn’t A Virgin Anymore en Lester William op de volgende editie te zien zijn.

Nieuw dit jaar is de Shelter Stage, een openlucht podium waar house/lounge/electro centraal staat. De opzwepende muziek en uitgebreide cava- en cocktailbar brengen je gegarandeerd in zomerse sferen. Dit jaar spelen ondermeer Count Clockwork (UK, live), Simon Lonkcke (live) en Les Tronchiennes er de sterren van de hemel.

De zondag van de Nachten van de Jukte is traditiegetrouw een comedy-zondag! Met Xander De Rycke, William Boeva, Johnny Trash, Ygor uit Poperinge en Steven Mahieu zakt het kruim van de Vlaamse comedyscene opnieuw af naar Geluwe. MC voor deze avond is Jezus.

Het festival maakte eerder al klinkende namen zoals Dog Eat Dog, Ego Troopers, Coely, Raketkanon en Protection Patrol Pinkerton bekend. Alle info: www.nachtenvandejukte.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − 8 =