Job*Rock geeft eerste namen prijs

Ook in 2013 vindt er een nieuwe editie plaats van Job*Rock. Het evenement, dat de combinatie vormt tussen een jobbeurs en een muziekfestival, is ondertussen aan zijn 8e editie toe was vorig jaar goed voor meer dan 3.500 bezoekers. De editie 2013 vindt opnieuw plaats in de Kubox te Kuurne van donderdag 19 september tot en met zaterdag 21 september.

Op vrijdag 20 september pakt het festival uit met ‘De Afrekening’ van Studio Brussel. Het partyconcept werd dit jaar in een gloednieuw kleedje gestopt en komt voor het eerst in zijn vernieuwde versie naar Zuid-West-Vlaanderen afgezakt. Op zaterdag 21 september pakt de organisatie uit met 2 exclusieve concerten. Niemand minder dan ‘t Hof Van Commerce zal op Job*Rock hun enige festivalshow voor de regio in het najaar spelen. Daarnaast speelt ook Clement Peerens Explosition hun enige concert in de regio voor gans het jaar. Meer namen voor zaterdag 21 september volgen later.

Zoals elk jaar pakt Job*Rock uit met lage ticketprijzen. Een ticket voor De Afrekening op vrijdag kost amper 5 euro in voorverkoop. Voor het festival op zaterdag betaal je 7 euro in voorverkoop, terwijl een combiticket voor de beide dagen amper 10 euro in voorverkoop kost.

Alle info: www.jobrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + 8 =