PaCRock neemt nieuwe start

PaCRock in Pont-à-Celles maakt op 28 september een doorstart. De organisatoren namen na de succesvolle editie in 2011 een sabbatjaar om zich te bezinnen over de toekomst van het festival en het concept ervan te heroverwegen.

PaCRock verhuist van het voorjaar naar eind september en bouwt zijn podia in de groene omgeving van het Parc du Prieuré in Pont-à-Celles. Het festival zal zich in de toekomst richten op alternatieve muziek en plant een twintigtal groepen die te vinden zijn in een mix van vaste waarden en ontdekkingen. Het programma volgt in de loop van de maand juni maar nu al staat vast dat naast een muzikaal aanbod, er ook aandacht zal zijn voor onder meer een foto-expositie.

Alle info: www.pacrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − twaalf =