Kneistival rondt programma af met Zornik, The Hollies en Marble Sounds

In Knokke-Heist vindt van 20 t/m 26 juli een nieuwe editie van Kneistival plaats. Een week lang staan er iedere avond optredens gepland van o.a. The Hollies, Postmen, The Happy, Praga Khan, The Van Jets en Zornik.

Het gratis festival biedt iedere avond twee tot drie gratis optredens. Op zaterdag 20 juli trapt het festival af met optredens van The Rhythm Junks en The Hollies. De Kraaien, Postmen en Gers Pardoel maken het Heldenplein onveilig op zondag 21 juli. Met The Happy en Praga Khan worden de festiviteiten verder gezet op maandag 222 juli, zodat ‘s anderendaags verder gefeest kan worden met Maya’s Moving Castle en The Van Jets. Les Truttes en Milk Inc maken hun opwachting op woensdag 24 juli terwijl de slotdagen van het festival opnieuw meer gitaargetint zijn met concerten van Luc De Vos, Sarah Ferri, Spinvis, Marble Sounds en Zornik.

Alle info: www.kneistival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vijf =