Gratis festival p’LatseDoen met Marco Z en meer

p’LatseDoen is een gratis festival op en rond de markt van Kuurne. Verdeeld over 3 podia geven maar liefst 20 acts/DJ’s het beste van zichzelf op 13 juli 2013! Heel veel lokaal talent, aangevuld met een aantal mooie namen uit de grote Belgische muziekscene.

Op de Hoofdp’Latse vinden we onder meer Marco Z, Steven H (Belgium’s got talent), Preuteleute en Raveyards (met Raketkanon-drummer Pieter De Wilde). Het hoofdpodium wordt aangevuld met lokale bands Minutes & Dinosaurs, Adyssa en Goldfish on Fire.

In de Dancep’Latse (in samenwerking met en in Jeugdhuis TAP) staat heel wat lokaal DJ – talent klaar om er een groot feest van te maken. In volgorde hebben we daar: On-R, Kurwax, Mork-E, Sooper Serioz en Santy M. De Kortrijkse DJ Maddis sluit er het feest af.

Nieuw dit jaar is de Livingp’Latse, een cosy ingerichte tent met bijpassende muziek. Ook daar jonge goden: Grunge Radio, Herts, Nick in the cave (nl), Undefined@, Nuns & Chips en Gotham City Supervillains.

Alle info: www.platsedoen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − acht =