Zeverrock presenteert headliners

Op 9 & 10 augustus zijn we opnieuw muzikale hoogdagen in Zevergem. Het muziekfestival Zeverrock heeft zopas zijn complete line-up prijsgegeven met namen zoals Absynthe Minded, Protection Patrol Pinkerton, Ian Clement, Vive La Fête en Meuris.

Zeverrock is de laatste jaren aan een stijle opmars bezig in het festivallandschap en dat vertaalt zich in de steeds groter wordende namen op het programma. Zo staan dit jaar onder meer Meuris, De Jeugd Van Tegenwoordig, Raving George, Vive La Fête, Regi, ‘t Hof Van Commerce, Absynthe Minded en Dr. Lektroluv te blinken op de affiche. Voorts krijgt het Oost-Vlaamse festival ook muzikaal bezoek van Deaf Dog Assembly, DJ Ilse, Protection Patrol Pinkerton, DJ Keesy, Maya’s Moving Castle, Coely, 4T4, Ian Clement en Dewolff.

Alle info: www.zeverrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 1 =