Couleur Café rondt affiche af met toppers

Couleur Café kondigt met gepaste trots enkele nieuwe namen aan, waaronder toppers Aloe Blacc, Neneh Cherry en Maceo Parker. Daarmee heeft het Brusselse festival zijn affiche volledig afgerond.

Deze editie wordt een traktatie voor soulliefhebbers want ook wereldster Aloe Blacc is op vrijdag 28 juni van de partij. Zijn nieuw album werd uitgesteld tot het najaar maar hij zal ongetwijfeld zijn nieuwe nummers uitproberen op het Couleur Café-publiek. Een mooie verrassing is het heerlijke nineties-icoon Neneh Cherry, die regelmatig van zich laat horen met een nieuw project. Ze neemt Jazz-Punk-Dance-formatie RocketNumberNine mee voor haar eerste keer Couleur Café.

Zaterdag versterkt Couleur Cafe de eerder jonge line up met funk- en soullegende Maceo Parker. De virtuoze saxofonist was 20 jaar lang de koperen long van James Brown en zijn show zal ongetwijfeld een stomend feest worden. Wie hem heel misschien zal vervoegen maar ook met haar eigen band komt spelen is Andy Allo. Nooit van gehoord? Niet ongewoon want deze 24-jarige supergetalenteerde muzikante is sinds een paar jaar gitariste in Princes “The New Revolution” en treedt nu uit zijn inspirerende schaduw met haar eigen album en show.

Goede Reggae is altijd welkom op Couleur Café dus nodigt de organisatie de Californische reggae- en grassrootsband Rebelution uit om zondag hun beste vibes te komen delen.

Couleur Café vindt dit jaar plaats van 28 t/m 30 juni in Tour & Taxis en bevestigde eerder onder meer Wyclef Jean, Faithless (dj-set), Xavier Rudd, Die Antwoord, CeeLo Green, Birdy Nam Nam, Matisyahu, Calexico, Macklemore & Ryan Lewis en Balkan Beat Box. Alle info: www.couleurcafe.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + 13 =