Openluchttheater Rivierenhof geeft meer namen prijs

In Deurne kan het Openluchttheater Rivierenhof opnieuw enkele zomerconcerten toevoegen aan haar programma. In de zomermaanden zie je daar nu ook Nas, Archive en The Waterboys aan het werk.

Met deze lading namen is er weer voor ieder wat wils in het Openluchttheater: all time favourites en klassebakken als gitaarvirtuoos Richard Thompson (22.07) en Mike Scott & zijn Waterboys (25.08), de alombejubelde rapper NAS (01/07), de alt-country band The Avett Brothers (21.08) die eindelijk op de rand van hun verdiende grote doorbraak staan, de postrock-triphop van Archive (10.08), en, van eigen bodem, onze Admiraal Freebee (03/08), duizendpoot Nathalie Meskens (15.08), de schone indiepop van SX (24.08) en een derde concert voor Hooverphonic & hun Orchestra (29.08).

Eerder werden onder meer The Tragically Hip, Steve Winwood, George Thorogood & The Destroyers en Rufus Wainwright bekend gemaakt. Alle info: www.openluchttheater.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × drie =