Brussels Summer Festival strikt The Dandy Warhols en meer

Het Brussels Summer Festival, dat zich tussen 9 en 18 augustus opnieuw huisvest in de Brusselse koninklijke buurt, schrijft vandaag opnieuw enkele interessante namen bij op zijn affiche. Met The Dandy Warhols, Saez, The Happy, Didier Wampas & The Bikini Machine en Sir Yes Sir krijgt het festival er enkele fijne, nieuwe acts bij.

Brussels Summer Festival kwam eind maart al overtuigend uit de hoek met kleppers als Madness, Amy MacDonald, Arno, K’s Choice, Channel Zero, IAMX, The Black Box Revelation en vele anderen. Toch heeft het festival nog voldoende troeven achter de hand, getuige daarvan de hierboven genoemde namen én verder ook nog Scylla, Douglas Firs, Tonino, Nina Miskina, Benoît Carré, Robi, Benjamin Schoos, Mélissa Laveaux en Mister Cover die eveneens aan de line-up werden toegevoegd. De laatste namen worden op korte termijn gecommuniceerd en er wordt gefluisterd dat die ook niet van de minste zullen zijn.

Info: www.bsf.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 5 =