Nieuwe namen voor Festival Dranouter

Met bevestigingen van Black Box Revelation en het exclusieve festivalconcert van Bent van Looy bouwt Festival Dranouter verder aan het rijtje Belgen op de affiche van het 39ste Festival Dranouter. Ook jong talent Few Bits en de folkrockers van Rumtown worden aan die lijst toegevoegd. Met daarnaast reeds Arno, Broken Circle Bluegrass Band, De Dolfijntjes, Dez Mona, Amatorski en An Pierlé die eerder al werden aangekondigd, staat er weer een straffe lijst Belgen op de line-up. Binnenkort voegt het festival daar nog eens een ferme schep nieuw folktalent van eigen kweek aan toe!

Naast deze Belgen zijn ook enkele fijne muziekjes van over de hele wereld aan de line-up toegevoegd. Het Finse Harmonicaquartet Sväng is van de partij, net als Räfven uit Zweden, het Argentijnse Rosario Smowing en de Fransen van Celkilt.

Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 4 =