Pyramid Marquee maakt plaats voor KluB C

Rock Werchter zal er vanaf dit jaar weerom ietsje anders uit zien. De Pyramid Marquee, die sinds 1999 een vaste stek had op het festival, is niet meer.  Het zeil van de constructie is na vele jaren trouwe dienst aan te grote herstelwerken toe.  Mooie momenten zijn er beleefd en opgetekend. In de Pyramid Marquee maakte Werchter voor het eerst kennis met onder andere The Kooks, Franz Ferdinand, Sigur Rós, The White Stripes, Vampire Weekend, The xx, Elbow, Bloc Party en The National.

Tijd voor nieuw leven, tijd voor een nieuwe tent: KluB C. Een big top tent die groter is dan zijn voorganger. Een tent die, net zoals de in 2012 geïntroduceerde The Barn, een prima akoestiek kent. Een tent die vanaf dit jaar voor nieuwe muzikale topmomenten garant zal staan. KluB C wordt op donderdag 4 juli feestelijk ingehuldigd. Nadien is het aan onder andere Laura Mvula, Jessie Ware, Jamie Lidell, Vitalic, Major Lazer, Boys Noize, Disclosure, James Blake, Goose, Tom Odell en Jake Bugg om grootse muzikale momenten te laten optekenen.

Rock Werchter is er dit jaar van 4 t/m 7 juli met verder o.a. Depeche Mode, Nick Cave & The Bad Seeds, Phoenix, Sigur Rós, Blur en vele anderen. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + 20 =