Dour Festival legt laatste hand aan affiche

Met een lijstje van niet minder dan veertig nieuwe namen legt Dour Festival vandaag de laatste hand aan zijn affiche. Onder de jongste toevoegingen bevinden zich onder meer Pendulum, Carbon Airways, The Joy Formidable, The Black Heart Rebellion en Aba Shanti I.

Om een lange tekst korter te maken, zetten we alle nieuwe namen even in alfabetische volgorde op een rijtje:

Aba Shanti I, Alek & Les Japonaises, Antoine Hénaut, Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, Brutality Will Prevail, BunZerO, Burning Time, Bush Chemists feat. Culture Freeman + King General + Danny Red & S’Kaya, Carbon Airways, Coely, Deepshow, DJ Guv, Electric Electric, Issa Maïga, Jackson & His Computer Band, Janez Detd Circo, Julian Jeweil, Keys N Krates, La Chiva Gantiva, Les R’tardataires, LFO live, Louisahhh!!!, Marvin Horsch, Pendulum dj set & Verse, Pitcho, Prince Allah + Sylford Walker & Asham Band, Rohan Lee And Asham Band, Roses Gabor, SCNTST, Scylla, Stand High Patrol feat. Pupa Jim, STUFF., Sub Focus live, Surfin Leons & Miss Eaves, Taös, The Black Heart Rebellion, The Experimental Tropic Blues Band presents The Belgians, The Joy Formidable, Wild Boar & Bull Brass Band, Yew.

De volledige line-up vindt u, net als alle overige nuttige info, op de site van Dour.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 5 =