WIN 5 duotickets voor de Weerdse Bierfeesten

Volgende week vinden in Weerde als vanouds de Weerdse Bierfeesten plaats. Op 3 en 4 mei treden heel wat talentvolle artiesten aan, waaronder Bulls On Parade (RATM tribute), De Mens, Channel Zero en Murdock. Festivalnoise stuurt 5 duo’s naar het festival op zaterdag 4 mei!

De Weerdse Bierfeesten zijn een organisatie van de Weerdse chirojongens. Een quasi-professioneel team van (oud-)leiders neemt de volledige voorbereiding van de jaarlijkse bierhoogdagen voor zijn rekening. Sedert enkele jaren wordt een vaste formule voor het feestweekend gehanteerd. Een onmisbaar element is de eigenzinnige selectie van Belgische streekbieren. Intussen worden de festiviteiten ruim 30 jaar georganiseerd. Dit jaar gebeurt dat met een breed arsenaal artiesten dat klaarstaat, met als toppers Raymond van het Groenewoud, De Mens, Channel Zero en Kraantje Pappie.

Festivalnoise stuurt 5 duo’s helemaal gratis naar de Palm Live Stage van de Weerdse Bierfeesten op zaterdag 4 mei. Om te winnen, mail je het antwoord op volgende vraag voor zondag 28 april naar festivalnoise@enola.be:

Sedert welk jaar is La Chouffe in handen van brouwerij Duvel Moortgat? De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Alle info: www.weerdsebierfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − 3 =