Genk On Stage breidt affiche uit

Het gratis stadsfestival in het centrum van Genk kondigt opnieuw nieuwe namen aan. Onder andere Trixie Whitley, Rowwen Hèze, Les Truttes, Sweet Coffee, Brahim en Coely zakken eind juni af naar Genk.

Naast eerder genoemde namen krijgt Genk On Stage dit jaar ook De Dolfijntjes XXL over de vloer. Zij vieren dit jaar hun 20-jarig jubileum. Ook The Jacquelines zakken naar het bruisende stadscentrum van Genk af. Verder voegt het festival vandaag ook Bed Rugs, Sir Yes Sir en Mister & Mississippi toe aan de affiche.

Genk On Stage vindt plaats van 28 t/m 30 juni in hartje Genk met o.a. Umberto Tozzi, Chic feat. Nile Rodgers, The Van Jets, Ewert & The Two Dragons, Meuris en Raymond van het Groenewoud. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × twee =