Liam Gallagher schijt Noel uit. Nu ook op plaat

Neen, echt nieuws is het niet dat de Broertjes Wenkbrauw het niet met elkaar kunnen vinden. Maar our kid Liam verzet de bakens der broedertwist alweer, en pakt op BE, de volgende plaat van Beady Eye, uit met een ware disstrack richting de tweede van moeder Gallagher.

Eén ding moet je Liam Gallagher wel nageven, het ding heeft een goeie titel: “Don’t Brother Me”. Commentaar van our kid “Tja, “Don’t Sister Me” klinkt nu eenmaal belachelijk, niet? Zeker omdat ik geen zus heb. Mensen zullen er dus wel op inpikken, en da’s ok, ik wil daar wel op ingaan: ’t gaat over mijn broer. Het is wat het is, een geweldige tune. Ik had er een andere titel op kunnen plakken om mijn leven gemakkelijker te maken, maar dat doe ik niet.”

En wat zingt de jongste dan? Nog geen idee, we moeten het doen met wat hij zelf zegt: “Er zit wat tegenspraak in: veel liefde maar ook een paar – humoristische, naar mijn mening – uithalen. Niets kwaadwilligs, dat ligt niet in mijn natuur. Ik wilde dat ik dat kon, je zou het wel weten dan , maar ik kon het niet.”

In hetzelfde interview voor het Britse Shortlist-magazine herinnert Liam ook wanneer hij Noel de laatste keer sprak. Nadat hij optrad op de slotceremonie van de Olympische Spelen, zo blijkt. “Ik was niet eens zo zat, had alleen maar vier flessen champagne of zo gedronken. Ik vond mezelf vrij aangenaam, zelfs!” Het zal wel Liam.

BE, die nieuwe van Beady Eye, komt overigens uit op 10 juni en werd geproduced door Dave Sitek van TV On The Radio. “Er zal niets van nineties-schijt op staan”, belooft Liam. Hart vasthouden, denken wij dan.

http://www.beadyeyemusic.com/
Pias

recent

The Jesus and Mary Chain

23 april 2024Ancienne Belgique, Brussel

Hoe moeilijk kan het zijn om een geluidsman eens...

James Brandon Lewis Quartet

23 april 2024Ancienne Belgique, Brussel

Back to Black

De titel van Sam Taylor-Johnsons jongste film verwijst naar...

Salem

De 'mean streets' van Marseille vormden al eerder het...

Stake :: ”Ik zie ons nog wel doorgaan tot we baarden hebben als ZZ Top”

We hebben het met de manager gecheckt: bedoelde hij...

verwant

Liam Gallagher

14 augustus 2022Hear, Hear, Hasselt

Liam Gallagher

8 februari 2020Vorst Nationaal, Brussel

Oasis :: Supersonic

Oasis dus. Stelletje straatschoffies dat zich uit de diepten...

Noel Gallagher’s High Flying Birds

20 juni 2015Best Kept Secret, Hilvarenbeek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in