IAMX, An Pierlé, Jacco Gardner e.a. voor Les Ardentes

Het Luikse festival Les Ardentes mag behoorlijk wat nieuwe namen bijschrijven op zijn affiche. De organisatie voegt vandaag onder meer IAMX, An Pierlé, Jacco Gardner, DJ Hype en Lieutenant toe aan het programma.

Tussen 11 en 14 juli vindt in het Luikse Parc Astrid en de Halles des Foires Coronmeuse een nieuwe editie van Les Ardentes plaats. Vandaag staan er niet minder dan 16 acts te trappelen om aan de affiche te worden toegevoegd. Op donderdag 11 juli vullen BB Brunes, Trombone Shorty en Vismets het programma aan. Een dag later maken IAMX, Stupeflip, DJ Hype, G Dub feta. Original Sin & Sub Zero, Annix feat. Decimal Bass en A Notre Tour feta. Lomepal & Caballero + La Smala + Exodarap + J.C.R. er hun opwachting. La Femme is de enige toevoeging voor zaterdag 13 juli en op de slotdag van deze festivalvierdaagse komen nu ook An Pierlé, Jacco Gardener, Yew en Lieutenant opdraven.

Info en tickets: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × vijf =