Brussels Summer Festival krijgt Madness, K’s Choice en Amy MacDonald

Tussen 9 en 18 augustus wordt de koninklijke buurt (Paleizenplein, Museumplein en Kunstberg) opnieuw omgetoverd tot een heus festivaldecor voor het Brussels Summer Festival, dat met Madness, Amy MacDonald, K’s Choice, Black Box Revelation en Channel Zero een aantal muzikale grootheden mag ontvangen.

De organisatoren van het Brussels Summer Festival hebben recent een aardige tip van de sluier gelicht voor hun programmatie van komende zomer. Naast eerder genoemde namen zakken ook Puggy, Arno, Groundation, Cali, Iamx, Absynthe Minded, Rachid Taha, An Pierlé, Giedré, Liesa Van de AA, Veence Hanao, La Pegatina, Lee Thompson’s Ska Orchestra, Piano Club, Montevideo, Aline, The Peas Peoject, Yew, Stereo Grand, Pale Grey, Mélanie De Biasio, The Inpector Cluzo, Buenas Ondas, Komah, Madé J, Baden Baden, Joshua Alo, Fredy Massamba, Dez Mona, V.O., Sirius Plan, Li-Lo*, Lieutenant, Billions of Comrades, Milla Brune, Few Bits en Maissiat af naar de Europese hoofdstad. Het nu al fraaie programma wordt binnenkort met nog meer klinkende namen aangevuld.

Info: www.bsf.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + tien =