Rock Herk selecteert 9 acts voor Fresh Blood

De organisatie van Rock Herk heeft samen met een zevenkoppige jury, samengesteld uit festivalorganisatoren, muziekjournalisten en programmatoren een selectie gemaakt van negen bands of live-acts voor Fresh Blood, het eerste rockconcours van het festival. Zij werden gekozen uit ruim 140 inschrijvingen

Op zaterdag 20 april strijden 30000 Monkies, Across The Ocean, An Ocean Tide, Cardboards Towns, Keiki, Longlost, Rhinos Are People Too, The Greatest Handshake en The Litescribes voor een plaats naast o.a. Maxïmo Park, BRNS, Amenra en Hadouken op de affiche van Rock Herk. Dit rockconcours vindt plaats in jeugdhuis XL in Herk-de-Stad.

Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2013 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. De ticketverkoop start op vrijdag 29 maart. Alle info: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 16 =