Couleur Café geeft line-up nieuwe boost met CeeLo Green en meer

Couleur Café heeft nog meer fijne namen in petto, zo blijkt vandaag nadat onder meer CeeLo Green, Birdy Nam Nam en Trixie Whitley aan de line-up van het Brusselse festival werden toegevoegd.

“De eerste reeks namen voor Couleur Café vielen goed in de smaak bij ons publiek want nooit eerder startte de voorverkoop zo goed als dit jaar”, klinkt het bij de organisatie. Vooral de Combi 3 Dagen + Camping en de Combi 3 Dagen tickets vliegen de deur uit. En met Trixie Whitley (28/06), Saule (28/06), Cody Chesnutt (29/06), Birdy Nam Nam (29/06), Féfé (30/06) en CeeLo Green (30/06) tracht Couleur Café zijn ticketverkoop een bijkomende boost te geven.

Couleur Café vindt dit jaar plaats van 28 t/m 30 juni in Tour & Taxis en bevestigde eerder onder meer Faithless (dj-set), Xavier Rudd, Die Antwoord, Matisyahu, Calexico, Macklemore & Ryan Lewis en Balkan Beat Box. Alle info: www.couleurcafe.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + veertien =