Ieperfest lost een volgende reeks van 17 namen

Ieperfest heeft vannacht zijn affiche aangevuld met 17 nieuwe namen, waarmee de teller nu op 49 bands staat voor een driedaags festivalweekend. Het programma krijgt een behoorlijk internationale tint nu er ook nog 3 Britse bands, 8 Amerikaanse, 2 Zweedse, een Argentijnse, Braziliaanse en één band die zowat alle uithoeken van het Westelijk halfrond vertegenwoordigt, aan de line-up zijn toegevoegd.

In alfabetische volgorde zijn de jongste toevoegingen Broken Bones (UK), CH3 (US), Death Threat (US), Face To Face (US), Grieved (SE), Jello Biafra & The Guantanamo School Of Medicine (US), Jucifer (US), Maudlin (BE), Mondo Generator (US), Mostomalta (AR), Ninebar (UK), No Omega (SE), Questions (BR), Sectarian Violence (SE / UK / US), Tsol (US), Valient Thorr (US) en Violent Arrest (UK).

Ieperfest vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus met ook eerdere bevestigingen van o.a. Amenra, Black Flag, Death Before Dishonour en Madball. Info en tickets: www.ieperfest.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 2 =