Klinkers-concert Michelle Shocked geannuleerd

Michelle Shocked komt niet naar het Klinkers Festival in Brugge. Die beslissing heeft de organisatie van het festival genomen naar aanleiding van een homofobe uitspraak die de Amerikaanse singer-songwriter onlangs deed.

In een aantal media verscheen eerder deze week een bericht n.a.v. een homofobe uitspraak die de Amerikaanse singer-songwriter Michelle Shocked het voorbije weekend deed tijdens een concert in de U.S.A.

Shocked zou aanvankelijk, tijdens haar komende Europese zomertour, ook het stadsfestival Klinkers in Brugge aandoen. Na het bekend raken van het nieuws omtrent haar homofobe uitspraak, werd het voor 3 augustus voorziene concert vanuit de organisatie van Klinkers echter onmiddellijk geannuleerd

Klinkers Festival vindt plaats van 26 juli t/m 10 augustus. Info: www.labadoux.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 4 =