Boombalfestival strikt Heather Nova en An Pierlé

Tussen 22 en 25 augustus opent het Boombalfestival in Lovendegem zijn deuren weer voor het grote publiek. Met Heather Nova, An Pierlé en Bruno Deneckere weet het alvast enkele interessante namen aan te kondigen.

Grootste klepper in de concerttent is Heather Nova met een uniek akoestisch optreden. Verder is het ook uitkijken naar de komst van Guido Belcanto, An Pierlé, Het Zesde Metaal, Bruno Deneckere, Jonas Winterland, The Jacquelines, Axl Peleman en Olla Vogala.

In de fameuze danstempels vindt men een Europese selectie welke gerenommeerd is tot ver buiten onze landsgrenzen heen. Het mooie weer wordt dit jaar gemaakt door Arasta Bazar, Turdus Philomenus, Naragonia, La Dissonante, Son de Bouc, Duo Jonsson Coudroy, Asteur, Rama, Samuel & Eric Thézé, Peut-être Demain, Duo Absynthe, Parasol, Duo Sheperd / Gielen, Etoille Musette feta. Dick van der Harst, Cecilia, Hot Griselda, Trio Dhoore, Sons Libres, Outre Manche, Balbuzar, Aurélien Claranbaux, La Compagnie d’Elias, Zigo en Les Piliers de Bal. De nadruk ligt bij neo-trad met daarnaast ruimte voor Fest Noz (Bretoens) en Musette.

Info en tickets: www.boombalfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + drie =