Hageland Festival slaat een jaartje over

Door de aanhoudende onduidelijkheid vanuit het nieuwe stadsbestuur over het al dan niet ondersteunen van het festival en omwille van de resterende vier maanden die nu nog voor ons liggen, acht de organisatie van het Hageland Festival het niet meer mogelijk om een degelijk festival voor Aarschot op te zetten. Daarom is er besloten van een jaartje over te slaan en te werken aan een betere en hernieuwde editie in 2014.

Hageland Festival wordt traditioneel – bijna 13 jaar – het tweede weekend van augustus gehouden, maar dat zit er dit jaar dus niet in. Aarschottenaren hoeven niet bang te zijn dat Hageland Festival verdwijnt. De organisatie heeft immers zeer bewust deze keuze gemaakt en hoopt samen met het stadsbestuur en andere partners er in 2014 terug te staan!

Hageland Festival roept mensen die geïnteresseerd zijn om samen te werken aan de editie in 2014, zich te melden via info@hagelandfest.be of een bericht te sturen via stuur hun een bericht via Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × drie =