Francofolies De Spa bevestigt The Bony King Of Nowhere en Dr. Lektroluv

Francofolies De Spa heeft een aardig aantal nieuwe namen aan zijn programma toegevoegd. Onder meer Olivia Ruiz, The Bony King Of Nowhere, Dr. Lektroluv en Veence Hanao staan sinds vandaag naast eerder bevestigde namen als Agoria, JoayStarr en Cali op de affiche.

Olivia Ruiz zakt op woensdag 17 juli af naar het Waalse kuuroord. Die dag is ook Natasha Saint Pier er aanwezig. Benjamin Biolay zie je er aan het werk op donderdag 18 juli. Zaterdag 20 juli wordt er gedanst op de beats van Dr. Lektroluv. Voor zondag 21 juli werd de komst van Daran en Le Grand Jojo bevestigd.

Andere recente toevoegingen aan de affiche zijn Aline, Barcella, The Bony King Of Nowhere en Veence Hanao.

Francofolies De Spa vindt plaats van 17 t/m 21 juli. Info en tickets: www.francofolies.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × vijf =