Pukema Rock trekt de stekker eruit

Pukema Rock stopt in zijn huidige vorm. Dat hebben de organisatoren vandaag bekend gemaakt. Er wordt volop gewerkt aan een opvolger, maar door het huidige festivalklimaat en de korte tijdspanne om alles rond te krijgen, zal het nieuwe festival pas doorgaan vanaf 2014.

Opnieuw verdwijnt er een mooi festival uit het Vlaamse festivallandschap. In een officieel statement is het volgende te lezen:

De organisatoren beslisten vorig jaar om een sabbatjaar in te lassen om de 25e editie voor te bereiden, na te denken over Pukema Rock 2.0 en zo een stabiele toekomst te verzekeren.

“Er was al beslist dat het festival niet langer zou doorgaan tijdens het Pukema-weekend in september en zou schuiven naar juli. Hierdoor is de link met Pukema niet langer relevant en hebben we beslist dat Pukema Rock in zijn huidige vorm stopt. We kunnen terugblikken op 23 fantastische edities, maar de tijd is gekomen voor een nieuw hoofdstuk ”.

“Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de opvolger, maar door het huidige festivalklimaat en de korte tijdsspanne om alles rond te krijgen, hebben we er voor gekozen om het nieuwe festival pas te laten doorgaan vanaf 2014”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 4 =