Sfeervol benefietfestival Rotarock presenteert affiche

In de charmante schuur van het Aulnenhof in Walshoutem (Landen) vindt op zaterdag 18 mei een nieuwe editie van Rotarock plaats. Voor de negende editie werden bands zoals Roza Parks, Horses On Fire en The Devilles gecontracteerd.

Rotarock biedt naar goede gewoonte een aangename mix van nieuw talent van buiten haar eigen stadsgrenzen met beloftevolle, lokale bands. De organisatoren streven naar een winstgevend festival waarbij het behaalde resultaat integraal naar tal van goede doelen gaat, zodoende ze samen met haar bezoekers iets terug kan geven aan de samenleving waar we allen deel van uitmaken.

Geen festival zonder muzikanten echter, en daarom werden een zevental bands aangetrokken om het hele gebeuren muzikaal wat kracht bij te zetten. Dit jaar valt die eer Shylips, Doganov, Horses On Fire, Youngblood, Roza Parks, The Devilles en We Are Prostitutes te beurt. De prijs van het festival wordt ook dit jaar weer democratisch gehouden met een schamele 5 euro voor een ticketje in voorverkoop.

Alle info: www.rotarock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × vijf =