Boerenrock stelt stevig programma voor met Channel Zero, Bulls On Parade, Arno en Kane

De organisatoren van Boerenrock hebben vanavond hun programma toegelicht tijdens de persvoorstelling in Kortenaken. Het driedaagse festival krijgt dit jaar het bezoek van Kane, Channel Zero, Arno, Bulls On Parade en veel andere artiesten.

Op vrijdag 23 augustus trapt Boerenrock af met De Afrekeningsfuif van Studio Brussel.

Een eerste dagvullend programma is er op zaterdag 24 augustus, dat voor het eerst de concepten B-Electric en B-Rock laat samensmelten op één festivaldag. Grote namen die dag zijn Arno, Channel Zero, Kane en Gers Pardoel. Verder geven ook Bulls On Parade, Partyshakerz vs Mobius One & Skratsj, The Fools, Revolving Door, Mr Polska en Ambassadors Of Nowhere present. Platenhelden Raving George, Mark With A K, Sam De Bruyn, We Are Prostitutes, Kastor & Dice, Viktor Bodrovski, Spectdrum e Borealis krijgen een plaats achter de decks.

Boerenrock gaat verder op zondag 25 augustus met naar jaarlijkse traditie B-Family, een dag die helemaal in het teken staat van een fijn familiegebeuren. Naast tal van animatie en springkastelen voor de jongste bezoekers is er deze keer een muzikale invulling met Kapitein Winokio, Sisters Only, 3M8S, Bandits en Day Light Comes.

Alle info: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − 4 =