Gratis Casa Blanca Festival strikt The Levellers

Mark Chadwick, frontman van de Engelse folkrockband The Levellers, maakt er geen geheim van dat hij graag in België vertoeft. Of het nu grote of kleine, betalende of gratis festivals zijn, dat speelt allemaal geen rol. Op woensdag 7 augustus speelt hij samen met zijn band ten dans op de allerlaatste editie van het gratis Casa Blanca Festival in Hemiksem.

Casa Blanca Festival begon in 2004 als een bescheiden evenement op de binnenkoer van de abdij van Hemiksem. Door de jaren heen groeide het uit tot een groter en ambitieuzer festival, verspreid over meerdere podia. Het bezoekersaantal over de 4 dagen heen steeg in de afgelopen 7 jaren van 1.800 tot ruim 73.000 bezoekers. Vorig jaar lokte het festival nog grote (inter)nationale namen naar Hemiksem. Zo maakten er onder meer Triggerfinger, Therapy?, Ozark Henry en Heather Nova hun opwachting.

Dit jaar is Casa Blanca Festival er voor de tiende en tevens allerlaatste keer tussen 7 en 10 augustus. Met The Levellers, een Engelse folkrockband, haalt de organisatie wederom een topper naar Hemiksem. Het optreden staat gepland voor woensdag 7 augustus. Er is dus nog tijd zat om meezingers als “One Way”, “Julie”, “What A Beautiful Day”, “Dog Train” te oefenen, zodat die pareltjes over enkele maanden probleemloos meegekweeld kunnen worden.

Info: www.casablancafestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + drie =