Eerste namen voor Adriaen Brouwer Bierfeesten

De Adriaen Brouwer Bierfeesten zijn deze zomer aan uitbreiding toe. De festivalorganisatie plaatst dit jaar een tweede podium en kondigt gelijk ook enkele acts aan.

Tijdens het laatste weekend van juni (28 t/m 30 juni) krijgen de Feesten een tweede podium op de parking van De Ham in Oudenaarde, waar optredens gepland worden op vrijdag en zaterdag. “Het nieuwe podium krijgt een volwaardige, gezellige aankleding én programmatie”, klinkt het bij organisator Peter Decordier. “Het is onze bedoeling om de Bierfeesten nog meer tot een heus familie-evenement uit te bouwen waarop iedereen zijn gading kan vinden.”

Op vrijdag 28 juni komen De Romeo’s hun 10-jarig bestaan vieren. Met The Rubettes halen de organisatoren een dag later een legendarische band naar Oudenaarde. Ook voor het podium op de markt komt de organisatie al meteen met een klinkende naam. Op zaterdag 29 juni treden Stijn Meuris & Band er op.

Intussen wordt verder gewerkt aan het invullen van de programmatie. De bestaande initiatieven zoals het jeugdraadpodium aan de politie en de programmatie van Dienst Cultuur in en aan De Woeker blijven behouden.

Info: www.adriaenbrouwerbierfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − zeven =